Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (2024)

Er is geen onfeilbare truc waarmee we het als betalingsmethode kunnen registreren, maar er zijn enkele opties waarmee we het als een optie kunnen gebruiken om te betalen wanneer we het nodig hebben en we onze creditcard niet willen gebruiken.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (1)

Voordelen van betalen met PayPal

Het belangrijkste voordeel dat PayPal ons biedt ten opzichte van andere betaalmethoden is de verbetering in beveiliging dankzij het feit dat we geen toegang geven tot onze bankkaart als we dat niet willen, noch tot een bankrekening, maar we kunnen ons saldo alleen gebruiken om allerlei soorten boodschappen te doen. Bovendien onderscheidt PayPal zich door een garantie aan de koper waardoor we ons geld terug kunnen krijgen als de bestelling niet is zoals beloofd: we ontvangen ons geld als het niet in goede staat is, als we het niet hebben ontvangen of dat iets anders zijn dan waar we om hebben gevraagd. We kunnen een geschil openen en het zorgt ervoor dat we worden beschermd en ons geld teruggeven voor het geval er een probleem is.

Het is een zeer interessante en wijdverbreide betaalmethode zowel voor online aankopen als voor verzending naar particulieren of om een ​​boot te organiseren als je samen met vrienden iets wilt betalen. We kunnen het gemakkelijk en op veel verschillende platforms of websites gebruiken, maar zoals we in de volgende paragrafen zullen zien, niet allemaal.

Geaccepteerde en niet geaccepteerde betaalmethoden

We kunnen op Amazon betalen met een creditcard (Visa, Visa Electron 4B, Euro6000, Mastercard, American Express en Maestro Internacional) of we kunnen betalen met een bankrekening die we aan ons profiel kunnen toevoegen door het IBAN en de BIC te registreren. Er zijn ook termijnbetalingen met bijvoorbeeld Cofidis of Credit Line. Maar er zijn een aantal methoden die Amazon (althans voorlopig) niet accepteert, namelijk: PayPal, cheques en postwissels, contante betalingen, promessen of betalingen onder rembours.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (2)

Van allemaal is PayPal de meest "problematische" omdat het een handige, gemakkelijke en interessante betalingsmethode is die ons een reeks garanties biedt bij het retourneren van een bestelling of problemen bij de verzending. Maar Amazon staat het niet toe. Waarom? PayPal is van eBay en dit kan een van de redenen zijn: eBay is Amazon's directe rivaal op het gebied van online bedrijven wereldwijd en het is waarschijnlijk dat het de betaalmethode van zijn concurrent niet wil faciliteren. Maar daarnaast heeft Amazon zijn eigen "PayPal", Amazon Pay, en het blokkeren van de eerste kan het gebruik van zijn eigen methode aanmoedigen, hoewel deze niet zo bekend of wijdverbreid is. Tenminste voor nu.

Hoe te betalen: cadeaukaart

De beste optie als we met PayPal op Amazon willen betalen, is door een PayPal-cadeaubon te kopen en deze als betaalmethode te registreren. We kunnen cadeaubonnen rechtstreeks bij Amazon kopen, maar we kunnen ze natuurlijk niet met PayPal betalen. Cheques werken hetzelfde ongeacht het medium waarin je ze koopt: het zijn fysieke of virtuele kaarten die we invullen met een bedrag tussen de 20 of 1,000 euro en met een code die we kunnen toevoegen aan ons profiel om korting te krijgen als we maken aankopen.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (3)

Het zijn codes van 14 of 15 tekens met letters en cijfers die we toevoegen vanuit Mijn account> Kies "Uw betalingen"> Scroll> Zoek "Een cadeaubon inwisselen"

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (4)

Wat gebeurt er? Dat kunnen we, zoals we al zeiden, niet koop een Amazon-cadeaubon met PayPal rechtstreeks uit de online winkel. Maar er zijn veel andere websites die ons dit toestaan. Het is echter mogelijk om Amazon-cadeaubonnen te kopen op andere online sites die betalen met PayPal toestaan. Wat we daarom moeten doen om met PayPal op Amazon te kunnen betalen, is om koop een Amazon-cadeaubon op een site waarmee we met PayPal kunnen betalen en deze cadeaubon later kunnen gebruiken om op Amazon te kopen. Nu moeten we voorzichtig zijn, want we moeten ervoor zorgen dat we de Amazon-cadeaubon op een vertrouwde plaats kopen.

Er zijn gespecialiseerde websites zoals MijnCadeaubonSUPPLY waarmee we de Amazon-kaart, het bedrag kunnen kiezen en deze kunnen kopen. Maar we moeten er altijd rekening mee houden dat het betrouwbaar is en compatibel is in Spanje en dat deze betaalmethode ons toelaat. Bijvoorbeeld, Opladen. com stelt ons in staat om het land te kiezen waarin we de Amazon-cadeaubon willen gebruiken en stelt ons in staat om het bedrag te kiezen dat we willen opladen: tien euro, vijftien, twintig, veertig ... We kiezen degene die ons interesseert, we betalen en ontvangen de code direct via een email van onze keuze. Je hoeft alleen maar de informatie in te vullen en PayPal te kiezen als betaalmethode om de kaart te kunnen hebben. Je herhaalt het proces zo vaak als je wilt en gebruikt deze kaarten van je account als saldo voor je aankopen op Amazon.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (5)

PayPal-kaart

Het is een interessante methode, maar het is niet beschikbaar voor alle PayPal-gebruikers in Spanje, hoewel er rekening mee moet worden gehouden. Het is PayPal Zakelijke Debet MasterCard. Deze kaart is als een normale bankpas waarmee we betalingen via internet kunnen doen, maar die is gekoppeld aan onze account op het platform en die het saldo gebruikt dat we hebben naast alle voordelen die PayPal ons biedt als we de service gebruiken : claims , verkoopbescherming … Het probleem is dat niet iedereen het kan hebben: alleen PayPal Business-accounts laten je deze fysieke Mastercard aanvragen.

Een van de voordelen die het ons biedt is om: kopen waar we willen, direct in fysieke winkels. Of, in dit geval, kunnen we de Mastercard registreren om op Amazon te betalen met PayPal. We hebben toegang tot het PayPal-saldo van geldautomaten over de hele wereld en er zijn geen maandelijkse kosten of toeslagen voor het doen van transacties online of bij fysieke verkooppunten. We kunnen 350 euro contant opnemen bij geldautomaten of maximaal 6,000 euro per dag besteden aan transacties.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (6)

Het grote voordeel van deze kaart is dat: we kunnen het aanvragen om aan te komen en het te kunnen registreren als betaalmethode in Amazon om accounts veilig en met "extra" bescherming aan te maken, maar het probleem is dat we een PayPal Business-account nodig hebben dat is gericht op bedrijven en dat niet alleen is ontworpen om te betalen, maar ook om betalingen te beheren ontvangen voor verkoop op internet, enz.

Alternatieven: Prepaidkaarten

Als niets van dit alles ons goed lijkt, is een optie om prepaid-kaarten te gebruiken waarmee we het saldo kunnen opladen en het vervolgens op Amazon kunnen gebruiken. Je hoeft niet per se de hierboven genoemde Amazon-kaart te gebruiken, maar je kunt versies van andere bedrijven gebruiken, zoals Correos Prepaid. Dit is niet zo'n manier om met PayPal te betalen op Amazon omdat we niet met PayPal zouden betalen, maar het is een "vergelijkbare" versie aangezien we een eerder voorgeladen saldo in die specifieke Mastercard gebruiken dat u exclusief kunt toewijzen aan uw aankopen in deze online winkel en zonder het risico te lopen om bijvoorbeeld uw gebruikelijke creditcard te hacken.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (7)

Er zijn veel virtuele of prepaidkaarten die niet aan een bank zijn gekoppeld en die ons deze mogelijkheid bieden: van Bnext of Revolut (enkele van de bekendste) naar prepaid Post die we op elk kantoor kunnen aanvragen voor ongeveer zes euro en zonder onderhoudskosten. U hoeft alleen maar te kijken welke het beste bij uw voorwaarden of wensen past en degene te kiezen die het beste bij u past.

Hoe te betalen met PayPal op Amazon: Betaalmethoden en opties | ITIGISCH (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6688

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.