Alle DR's Radioprogrammer og Podcast | DR LYD (2024)

  1. Serie4 episoder

    Vidnesbyrd - Sexisme i musikbranchen

    I et musikstudie står en kvindelig musiker midt i indspilningen af en ny sang. Pludselig stopper produceren musikken og siger til kvinden, at hun skal vise sine bryster. Ellers kan de ikke fortsætte.

    I denne podcastserie står en række prominente og yngre kvindelige musikere frem og fortæller om den sexisme, som de mener gennemsyrer musikbranchen.

    Igennem en række konkrete vidnesbyrd fortæller kvinderne, hvordan sexisme har påvirket deres liv og karriere i en af de mest prestigefyldte, kunstneriske brancher.

    Tilrettelæggelse: Jakob Rasmussen.

    Research: Line Ritz, Sandra Haugaard og Ole Tornbjerg.

    Musik og lyddesign: Malte Winter Bothe.

    Redaktion: Signe Mandsdotter, Merle Baeré, Sarah Breilev Vinther og Fadumo Mahamed Abdalla.

    Redaktør: Troels Kingo og Jens Vithner.

    Har du en historie vi skal undersøge? Skriv til drundersoeger@proton.me

  2. Serie24 episoder

    Damerne først

    De tre markante meningsdannere Anne Sophia Hermansen, Anna Libak og Sørine Gotfredsen er veninder. Hver uge diskuterer de tidens vigtigste tendenser og forsøger at tolke den moderne tidsånd, mens de går nysgerrigt på opdagelse i hinandens synspunkter, forskelligheder og erfaringer.

  3. Serie136 episoder

    Kampen om historien

    Vi befinder os altid i historiens slipstrøm. Krige, politiske beslu*tninger, samfundsmæssige omvæltninger, store ideologier og karismatiske personer fra den ikke så fjerne fortid påvirker i høj grad vores måde at leve på i dag. I 'Kampen om historien' vil Adam Holm og skiftende gæster hver uge forsøge at gå bagom en historisk begivenhed, som fortsat har aktualitet og kalder på stærke følelser og modstridende tolkninger.

    Musik: Adi Zukanovic.

  4. Hjerteflimmer for voksne

    Hver uge mødes Sebastian Lynggaard med ph.d. i socialpsykologi Jytte Vikkelsøe, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

  5. Serie102 episoder

    Bakspejl

    DR's historiepodcast. I to årlige sæsoner undersøger vi en afgørende nyere historisk begivenhed. Vi opruller de dramatiske forløb, der gemmer sig bag de velkendte fortællinger, og giver med nutidens øjne et bud på, hvorfor historien gik, som den gik.

    Vært og tilrettelægger: Martin Grønne og Celine Klint.

  6. Serie6 episoder

    Peter prepper

    Peter Falktoft undersøger, hvordan vi som befolkning kan forberede os bedst muligt på krig og katastrofer. Men hvilke udfordringer bør du forberede dig på? Hvilket gear er det bedste at investere i? Hvad for noget mad og medicin har du brug for, hvis ulykken rammer? Og hvordan prepper man egentlig til et cyberangreb? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan få svar i Peter prepper.

    Produceret for DR af PodAmok.

  7. Serie24 episoder

    4. division

    Ugens vigtigste kulturhistorier i en ny indpakning - med Adam Holm og et skiftende panel af gæsteværter.

  8. Serie144 episoder

    Vildt Naturligt

    Biologerne Johan Olsen og Vicky Knudsen søger den naturlige forklaring på, hvorfor verden ser ud, som den gør, når vi kigger ud ad vinduet eller ser os selv i spejlet.

    Har du nogensinde undret dig over, hvorfor du har blå øjne, hvorfor et næbdyr lægger æg, eller hvorfor træer egentlig har bark?

    Der er altid en naturlig forklaring og ikke mindst en god historie bag, som de to biologer brænder for at fortælle.

    vildtnaturligt@dr.dk

  9. Serie149 episoder

    P1 Morgen

    Perspektiv, debat og et stærkt journalistisk fokus er kernen i P1 Morgen. Her bliver du klædt på fra morgenstunden med nyheder fra indland, udland, erhverv og kultur. Og du får masser af baggrund, analyse og aktuel samfundsdebat med på vejen.

  10. Serie128 episoder

    Tyvstart

    DRs daglige sportspodcast. Alle hverdage får du én stærk historie fra sportens fascinerende verden. De største stjerner, vildeste overraskelser og alt om de store danske bedrifter. Mandag til fredag fra klokken 05.00.

  11. Serie175 episoder

    Fodboldlisten

    Vær med i Danmarks største fodboldfællesskab, når vi sammen tæller ned på de bedste, største og mest fantastiske ting fra fodboldens verden. Hver uge giver vi dig en ny liste, som du kan være med til at påvirke via #fodboldlisten.

  12. Serie24 episoder

    Ditlev og dæmonerne

    Hvorfor findes det onde og dæmoniske udenfor og indeni os mennesker? Det spørgsmål undersøger præst og forfatter Kristian Ditlev Jensen i denne programserie sammen med sin medvært Christoffer Emil Bruun og en række gæster. Med afsæt i Kristian Ditlev Jensens personlige oplevelser med seksuelt misbrug, alkoholisme og psykisk sygdom, dykker værterne ned i nogle af livets mørke skyggesider.

  13. Serie7 episoder

    Jagten på det evige liv

    Hvordan kan du holde din krop ung og frisk så længe som muligt? Hvordan skal du motionere, hvad skal du spise og hvornår skal du spise? Og hvor langt er videnskaben egentlig fra at knække koden til det evige liv? Hjælper vinterbadning og kosttilskud overhovedet? Det vil Nicklas Brendborg, der er forsker og forfatter til bogen Gopler ældes baglæns og vært Frederik Dirks Gottlieb forsøge at finde svar på i Jagten på det evige liv.

    Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Nicklas Brendborg.

    Tilrettelægger og producent: Frederik Dirks Gottlieb.

    DR Redaktør: Cecilie Egholm Tonnesen.

    Klipper: Nikolaj Kirk.

    Musik: Selina Gin.

    Produceret for DR af Firkantede Øjne og Forlaget Grønningen 1.

  14. Serie33 episoder

    Mørklagt

    Podcasten "Mørklagt" undersøger den kriminelle underverden, afdækker de hemmelige efterretningstjenesters arbejdsmetoder og afslører forbrydelser, der foregår lige nu.

    SÆSON 4 - MASSØREN: På en massagebriks i Hovedstadsområdet tager en lindrende oplevelse pludselig en drejning. Mens afslappende musik flyder ud af højttaleren, og der egentlig skulle tages hånd om de nakkesmerter, 'Pernille' har, ændrer massagen karakter. 'Pernille' oplever nu, at massøren begynder at røre hende intime steder på kroppen. Hun anmelder det aldrig. Hun føler sig skamfuld. Men hvad hun ikke ved er, at Massøren har været i retten fire gange på ti år med anklager om seksuelle krænkelser under behandlingen. To gange er han dømt. To gange frikendt. I podcasten "Massøren" undersøger DR Dokumentar, hvor grænsen går mellem et overgreb og en alternativ behandling - og hvem der holder øje med de behandlinger, der er mere alternative end det almindelige sundhedssystem kan tilbyde.

    SÆSON 3 - KIDNAPPET: Dybt inde i den colombianske jungle sidder den fynske gartner Niels Frantzen kidnappet. Hjemme i Danmark har hans fire børn fået til opgave at behandle ham fri.

    SÆSON 2 - SKYGGEKRIGEN: Afsløringen af russiske spioner på land, mulige russiske spionskibe langs de nordiske kyster og jagten på, hvem der stod bag sprængningen af Nord Stream.

    SÆSON 1- AGENT SAMSAM: Historien om Ahmed Samsam, der er dømt for terror, men hævder at have været dansk agent.

    ---------

    Har du en historie, vi bør undersøge nærmere?

    Kontakt os via dr.dk/tipos eller skriv til drundersoeger@proton.me

  15. Serie25 episoder

    Musikquizzen

    Danmarks mest musikalske quiz.

    Vært: Kenneth K.

  16. Serie3 episoder

    Sommeren '21

    Det danske fodboldlandshold er i juni 2021 klar til at skyde EM i gang. Forventningens glæde er enorm hos både spillere og fans. EM på hjemmebane for første gang nogensinde. Men folkefesten bliver efter 42 minutter vekslet til et kollektivt traume, og det her er historien om, hvordan 26 mand rejste sig midt i tragedien, samlede nationen i spontane gadefester og fik os til at tro på mirakler.

Alle DR's Radioprogrammer og Podcast | DR LYD (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6257

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.